Selskapene Escio, Vixel, IOPS og Strategisk Ruteplan var de fire initiativtakerne bak NT6. Etter hvert har det kommet samarbeidspartnere med på laget, og flere skal det bli.

Gjennom planlagt rekruttering av komplementære virksomheter og enkeltpersoner, hvor vi dyrker de unike fortrinnene, skal vi ha kompetansen for å samarbeide på tvers i prosjekter.

Akademia gir kunnskap. NT6 anvender den. Offentlig sektor og næringslivet skal nyte godt av den! I NT6 er vi trygge på at summen av menneskene som samarbeider er større enn den enkelte virksomheten. 

Det er det vi mener med å tenke sidelengs.

 

Escio

Escio designer og utvikler innovative digitale tjenester og produkter, gjennom gode brukeropplevelser, ny teknologi og smarte løsninger. 

 

https://escio.no/

 

Vixel

Improve your decision making with xR-technologies. Vixel creates tools that supports great decision making, and we use Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR) and Mixed Reality (MR) to make it happen.

We are experienced in
- Security simulations within healthcare
- Professional collaboration using BIM and CAD
- Analysis of virtual training

vixel.no

IOPS

Er Helsenett-godkjent og betjener SMB-markedet innenfor IT-drift, lagring og sikkerhet, gjennom automatiserte prosesser, skalerbar bruk av teknologi og 24/7 overvåkning.

iops.no

Strategisk ruteplan

Strategisk Ruteplan er et konsulentselskap innen samferdsel med fokus på kollektivtrafikk, ferje og luftfart. Vår spesialkompetanse er:

  • Ruteplanlegging og optimalisering av rutenettverk
  • Markedsanalyser og strategi
  • Miljøvennlige transportløsninger og drivstoffteknologi

strategisk-ruteplan.no

 

M8 Design

M8 design er et designbyrå som skaper og tar vare på identiteten. Enkelt sagt betyr det at de oversetter strategien din til et visuelt språk i alle kanaler – som snakker til hjertet i stedet for hjernen.

m8design.no

Ruth og Ragna

Ruth & Ragna jobber med lederutvikling, coaching, rekruttering og endringsprosesser. Metodene de bruker skaper robusthet og gjennomføringskraft, og baserer seg på å finne flyten i folk.

ruthogragna.no

Regnskapsconsult

32 medarbeidere med bred erfaring og kompetanse innen regnskapstjenester og rådgivning med fokus på analyse, framtidig teknologi, automatisering og organisering.

rcas.no

Headit AS

Suksess er tre små, men viktige ord; Lytte, forstå og løse. Vi tilbyr et dedikert og samstemt elitelag med god forretningsforståelse, pedagogiske evner og teknologisk kompetanse for å skreddersy smarte og verdiskapende IT-løsninger.

 

headit.no

Tomas Jevne Tekst

Skap verdi, oppmerksomhet og lojalitet gjennom fortellingen om hvem du er og hva du ønsker å gjøre. 

Erfaren tekstarbeider med øye for gode historier og både jordnær og høytravende kommunikasjon.

tomasjevne.no

Goodwill Strategi og Kommunikasjon

I Goodwill finner du erfarne rådgivere innenfor et bredt spekter av kommunikasjonstjenester. Felles er høy faglig kompetanse, stort engasjementet på vegne av våre oppdragsgivere og sterke gjennomføringsevner.

gwill.no/

 

Locomotiv

Locomotiv er et produksjonsselskap for digitale medier. Vi leverer film, foto, lyd og dronetjenester.