NT6fagdag

 

 En fagdag om innholdsproduksjon, sprell og bruk av plattformer som gir innsikt, profesjonaliserer og effektiviserer kommunikasjonsarbeidet!

NT6coworking- Gjøvik,  Storgata 9, i auditorium
Torsdag 2.november, kl 13-16.00
Pris kr 650,- pp eksl mva inkl kaffe, min.vann og snacks

Påmelding

På agendaen


Kræsjkurs i ChatGPT
Camilla Hager, gründer og byråleder i HvabeHager

Lyst til å utnytte ChatGPT, men ikke helt fått dreisen på det ennå? Eller lurer du på hvordan du gjør det på en etisk og ansvarlig måte? Dette kræsjkurset gir deg en enkel innføring i hvordan du bruker skriveroboten til tekst- og innholdsproduksjon. Oppdag kreative bruksområder, hvordan du henter ut de beste svarene – og hvilke fallgruver du bør styre unna på veien.

Camilla er allmennlærer på papiret, tekstforfatter i hjertet – og av yrke. I 2010 gründet hun tekstbyrået HvabeHager i Trondheim. Her har hun og kollegaene hjulpet hundrevis av bedrifter i alle tenkelige (og utenkelige!) bransjer med å finne ordene som får dem til å skinne. Hun har i en årrekke holdt kurs og foredrag for private og offentlige virksomheter, og ga i 2020 ut boken Skriv så du får JA.

 

Tur.digital lanserer: Innsiktsplattform for alle
Håkon Lofthus, daglig leder i Tur.Digital

Mange bedrifter har data fra en rekke ulike kilder, som Google Analytics, Facebook, Instagram, Snapchat, Tiktok, Google Ads, Search Console og mye mer. Hver plattform har sin løsning, og det kan være vanskelig å få en helhetlig oversikt over hvordan de påvirker bedriften din. I tillegg har mange analyseløsninger et komplisert språk, trøblete oppsett, og egen terminologi som er vanskelig å forstå.

tur.digital er ett av Innlandets ledende digitale markedsføringsbyråer, og hjelper over 100 små og store kunder med digital markedsføring. De har sett utfordringene kundene har med å forholde seg til alle analyse-plattformene, og hvor stor verdi innsikt kan gi hvis den er forståelig, tilgjengelig og relevant. Derfor lanserer tur.digital en egen innsiktsplattform. Dette er en digital løsning som henter data fra over 75 ulike plattformer, og setter dette sammen til forståelig innsikt tilpasset bedriften.

Inntil nå har løsningen kun vært i bruk hos utvalgte tur.digital kunder som Visit Lillehammer, Hunderfossen, Bolig Partner m.fl, men nå er de klare for å vise den frem og rulle den ut til alle sine kunder, og på NT6 viser de den eksklusivt frem for første gang.

Håkon Lofthus, daglig leder i tur.digital kommer for å fortelle og gi oss en demo av deres nye tjeneste.

 

Fremtidens virksomhetsportal med ChatGPT-/AI-teknologi
Thomas Evensen CEO i Orgbrain

Thomas gir oss en intro om styrets og ledelsens ansvar, og tar oss med inn i Orgbrain-portalen for å vise hvordan vi kan forenkle- og forbedre prosessene for planlegging og gjennomføring av møter,  sikre bedre og mer effektiv kommunikasjon,  og strukturere arbeide på en sikker ma?te.

Han viser hvordan man gjennom få og enkle grep kan ta i bruk ChatGPT-/AI-teknologi for å forenkle og forbedre arbeidet. Hvordan du kan forenkle- og redusere tiden du bruker på administrativt arbeid, spesielt med fokus på nye løsninger som hjelper med å digitalisere de prosessene som i dag hos mange gjøres manuelt.

 

Sprell levende business
Mari Finsen og Mats Berglund, To Sprelske

To sprell levende som elsker å leke med tur, foto, vinkler og unike overskrifter. De griper enhver mulighet til eventyr og sier aldri nei til moro.

Hverdagen handler om tur, naturopplevelser, fysisk aktivitet, grenseflytting og latter som avkobling og teambuilding. For Mats og Mari er dette «sprell» og slik oppstod navnet for duoen. Det hele bunner i kjærlighet og nysgjerrighet for naturen, selvutvikling og hverandre.

Nå jobber de både lokalt og nasjonalt med innholdsproduksjon og ulike former for markedsføring.

De leverer et bredt spenn av tjenester utover dette også, alt fra konferansieroppdrag, vedlikeholdsarbeid med tau og turguiding til modelloppdrag. To sprelske samarbeider med mange ulike aktører innen næringsliv og reiseliv. 

 

Påmelding

NT6coworking- Gjøvik, Storgata 9, i auditorium
Torsdag 2.november, kl 13-16.00
Pris kr 650,- pp eksl mva inkl kaffe, min.vann og snacks

* Påmeldingen er bindende.