Ledig stilling

 

Senior UX-designer i Escio

Er du opptatt av å løse reelle problemer for kunden, finner glede i å analysere brukerinnsikt og bruke den til å utvikle praktiske løsninger?

Liker du å skisse raskt og teste tidlig? Jobbe i tverrfaglige team sammen med kunden og få backing fra dyktige teknologer? Som UX designer i Escio vil du jobbe i tverrfaglige team og ditt ansvar er å sørge for at teamet ivaretar god praksis innen brukeropplevelse.

Les mer og søk her:

https://www.escio.no/ledige-stillinger/senior-interaksjonsdesigner

 

Sikkerhetskonsulent i Escio

Er du en erfaren utvikler som i tillegg har et ben innenfor fagområdet informasjonssikkerhet? Vi ser etter en kunnskapsrik utvikler som også har fokus på sikkerhet i informasjonssystemer og kan dele sin kompetanse på tvers av flere utviklingsteam.

Vi leverer skreddersømssoftware til flere kunder med et særlig behov for sikring av forretningskritiske data og i noen tilfeller personsensitive data. Derfor har vi et behov for å styrke kompetansen på sikkerhet i alle faser av systemutviklingsprosessen.

Les mer og søk her:

https://www.escio.no/ledige-stillinger/sikkerhetskonsulent

 

DevOps-ansvarlig / senior utvikler i Escio

Har du erfaring fra team med fokus på CI og CD og automatisering av utrulling av software? Vi ser etter en kunnskapsrik utvikler som også har solid erfaring  med CI, CD og som har evnen til å strukturere og standardisere utrullingsrutiner på tvers av rutinerte utviklingsteam.

Les mer og søk her:

https://www.escio.no/ledige-stillinger/devops-ansvarlig-senior-utvikler

 

Junior utvikler(e) i Escio

Våre utviklingsteam trenger flere fullstack-utviklere som behersker utarbeidelse av datamodell, utvikling av API'er og implementering av brukergrensesnitt. Vi tilbyr utfordrende utviklingsprosjekter, dyktige kolleger og store muligheter for å påvirke teamets prioriteringer og disponering av tid. 

Les mer og søk her:

https://www.escio.no/ledige-stillinger/junior-utvikler

 

Tjenestedesignere i Escio

Har du lyst til å få innovasjon til skje? Være med å finne de virkelige problemene som er verdt å løse? Utarbeide nye løsninger som utgjør en forskjell? Som tjenestedesigner i Escio vil du jobbe i tverrfaglige team og ditt ansvar er å sørge for at vi tilfører verdi der det trengs mest.

 Les mer og søk her:

https://www.escio.no/ledige-stillinger/tjenestedesigner

 

Senior utviklere og systemarkitekter i Escio

Er du en erfaren utvikler eller systemarkitekt? Vi søker erfarne utviklere med kompetanse innen for en eller flere av fagområdene:
  • Test driven development
  • Continuous Integration / Continuous Deployment
  • Sikkerhet
  • On-premise / cloud / hybrid-tilnærming
  • Scrum/agile

Les mer og søk her:

https://www.escio.no/ledige-stillinger/senior-utviklere

 

Seniorkonsulent innen drift og nettverk i IOPS

Vi søker en senior IT-konsulent innen drift og nettverk som ønsker å gjøre en forskjell i arbeidshverdagen for SMB-bedriftene. Av basisferdigheter og sertifiseringer ønsker vi at du har kompetanse på nettverk, vmvare, Microsoft server, Azure, Office 365 og Linux, men det aller viktigste er at du brenne for faget og ønsker å være med på å bygge et kompetansemiljø innen drift, nettverk og sikkerhet.

Hos oss blir du en del av kompetansemiljøet NT6, 30 hoder innen prosjektledelse, design, front- og backend, devops og systemutviklere, og hvor vi gjennom planlagt rekruttering av komplementære ferdigheter samarbeide på tvers i interne og eksterne prosjekt. Vi har et tett samarbeide med NTNU og mot regionens innovasjonssystem.

Ønsker du nye utfordringer håper vi å høre fra deg. Send CV og noen få ord om deg selv til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Frist: 4/1-2019